Om

Hvad er KRÆS?

KRÆS er et kunstnerisk fællesskab. En responsgruppe og safe-space for kunstneriske mennesker, der sammen sparer, udvikler og kræser for sig selv og hinanden. KRÆS er producent at kunstnerisk og kreative projekter, og holder årligt arrangementer med fernisering af årets projekter.

Hvad får du som medlem?

Som medlem af KRÆS får du sparring, spejling og udvikling af dit kreative projekt. Vi bestræber os på at give konstruktiv feedback til hinanden og tage til hinandens ferniseringer, oplæsninger, koncerter mm. som støttepart. Vi tager også til events engang imellem hvor der er mulighed for at lære noget nyt eller få et netværk. Der vil også være mulighed for at invitere fagpersoner, eksperter eller etablerede kunstnere med til et møde for at give viden og sparring.

Vi afholder årligt arrangementer. Har du noget keramik der er klar til at blive udstillet, en teaterperformance eller en digtoplæsning? Vi fejrer projektets eventuelle afslutning og deler hvad vi har lavet.

Hvad kræver det at blive medlem?

Der er ikke nogle krav til hvor du befinder dig i dit kreative virke eller hvor etableret du er, men der er et krav om at du er aktiv i et projekt du ønsker sparring til. Det er ikke vigtigt om dit projekt er et stykke tekst, et maleri, en installation eller video, det vigtigste er at du har mod på at give respons til andre og selv modtage respons.

Hvor holder vi til?

Vi mødes minimum en gang om måneden og holder til i Overgrund som del af Huset i Magstræde. Som del af Huset holder vi løbende øje med events og deltager aktivt.